tisdag 8 januari 2013

Fånga dagen...

Nu är ny kamera inköpt. Varför ska man behöva fundera så länge? Vi hade bestämt oss för en men var tvungen att kolla runt lite på andra modeller. Det slutade med den vi tittat på först. Nu återstår att lära sig alla funktioner. Det blev en Nikon D3100. Jag hoppas den ska uppfylla våra krav.
Inatt har det regnat! Mycket ovanligt för den här årstiden. Regnet gjorde att vägen var isgata på förmiddagen. Tur att vi inte skulle vidare med husbilen idag.
Solen lyste från klarblå himmel så vi passade på att ta en långtur på skridskor idag med. Det blev nog ett par mil. Vi måste helt enkelt passa på en sån här dag. De flesta har nu börjat jobba efter julhelgen och skolan började idag så vi hade nästan hela sjön för oss själva. Det är underbart att vara ledig och kunna passa på att ta tillvara på en dag som denna.
Efter turen begav vi oss till Rusta. Vi hade fått nys om att de hade kompositflaskor till ett bra pris. Eftersom vi har fyra flaskor av stål så blir det en del vikt. Sagt o gjort. Nu är stålisarna utbytta mot komposit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar