fredag 18 januari 2013

Shorts på!

Checkade in på campingen i går em. 14 grader varmt gjorde att nu jä..lar åker shortsen på och strumpor o skor får vila ett tag. Jan-Åke har det på film!!! Denna camping
är ENORM! Nu känns det bra igen! Mimosa och bouganvilla blommar för fullt. Jag Lars-Erik och hundarna tar en långpromenad ner till stan/ stranden. Ca 3 kilometer enkel. Vi tar en lunch på `Superkycklingen´. 3,7 euro för en meny. Den består av 1/4 kyckling, bröd och ett glas Cava.
Temperaturen idag är inte lika bra som igår men 10 grader får duga. Fram på eftermiddagen kommer solen och med den stiger temperaturen något. Jag och Linda tar ett pass på gymmet innan kvällsvarden dukas upp i vår husbil. Det känns skönt att duscha och sedan gå tillbaka i bara t-shirt utan att frysa.
Kvällen avslutas på puben på campingen. En öl = en timmes surf!

2 kommentarer:

  1. Najs att ni kommit fram bland snögubbar o annat. Men allvarligt? Vad sa vi om bilder på mat???
    Om det är till någon glädje för Er så har vi nu på Ställplats Blixas -22,1 grader o mackan har gett upp hoppet om att pinka på buske längre bort än den utanför dörren.
    Nu är det Bal-kille hämtning på g.
    Kramis / Lilla Syster Yster

    SvaraRadera
  2. Skönt at ni äntligen kommit till sol o värme efter alla strapatser. Men var ligger campingen ni bor på? Langt söder om Barcelona?? Gerd o Matts

    SvaraRadera