onsdag 2 januari 2013

Nu är det över....



Vår ställplats i Torsång hos vänner

Så tog firandet slut. Jul och nyår är avklarade. Svåger är firad. Han fyller 40 år! Grattis Jonas! Barnen har åkt hem till sitt. Vardagen har ramlat över oss och nu tar vi på allvar tag i den kommande tiden framåt. Resan söderut närmar sig. Idag är en tillfällig hemförsäkring bokad för vårt nuvarande hem. Det gick tydligen att försäkra husbilen som ett hem också. Det trodde vi inte. Lösöre, reseförsäkring m.m. ingår för en ringa summa av någon ynklig hundralapp. Kan vara skönt att ha om olyckan skulle vara framme. I morse var husbilen in för uppdatering! Märkligt att det går att uppdatera en husbil. Kanske skulle prova att uppdatera den till en större!!! Nej den duger bra som den är. I morgon är det besiktning så vi vet att allt är ok inför avfärd.
Tar ett par dagar till här i Falun/ Borlänge för att att umgås med vänner innan vi åker söderut. Idag blev det en långpromenad i skogen på en hård skare. Solen lyste från klarblå himmel och det var ca -3 grader. Lars-Erik har nyss varit ute och provat isen på skridskor men den var inte tillräckligt bra. Dubbelis gör att jag håller mig borta från den ett tag till.
Vi vill passa på att tacka alla vänner som har ställt upp med parkering  och ström och bjudit på mat och fika de dagar vi varit hos dem. Ni är guld värda. Vi ska bjuda igen så fort vi kan!

Värkbäcken. Här går en linflotte över på sommaren.
Mina tre troll på promenad på isen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar