tisdag 19 februari 2013

Måndag 18 februari

Måndag morgon klockan 8.00 är det dags att bryta upp från Benidorm. Vi har haft fina dagar här med flera utflykter. Vi måste börja flytta oss norr över, tyvärr. Dagens mål är Vilanova i La Geltrú. Vi var där på vägen och tyckte att campingen var ok. Dessutom är det en camping cheque camping. Vi har ett Goldcard laddat med nätter. Det är ett kort som man via nätet laddar in valfritt antal nätter och betalar då 15 euro/ natt inkl ström och hund. Vi kör på, i stort sett samma väg som vi åkte åt andra hållet.
 312
Vädret är till en början molnigt men framåt lunch spricker det upp. Klockan 11 är det dags för kaffe. Vi stannar på en rastplats. Kaffe och hemlagad hallonpaj. Mums. Ute i apelsinlundarna pågår febril aktivitet. Träden är tomma på frukt så nu sprutar man för fullt. Ingen trevlig syn direkt.
 315  318
Vi kör vidare och märker att våren börjar komma här. På vägen ner blommade några enstaka mandelträd men nu är de i full blomning. Klockan 14 är det dags för lunch. Stannar i Mora!!!!!! Jo det heter så. Ligger ca 10 mil väst om Barcelona. Vi stannar vid havet utanför en restaurang. Vi lagar själva mat i bilen. Ute är det inte skönt. Ca 10 grader. Det är väl dags att vänja sig. Klockan 16.00 checkar vi in. Vi får en följeslagare som ska visa oss vår plats. Han lurar in oss på en väg som vi inte borde åkt. Träden är mycket låga så vi får backa tillbaka en bra bit. Han ber om ursäkt. Vi får själva ta en plats som vi anser passa oss. Vi väljer en bredvid den vi hade sist vi var här. Kvällen blir en långpromenad till stan. den ligger ca 3 kilometer bort. Vi avslutar dagen med att se klart på Alice i Underlandet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar