fredag 1 februari 2013

Torsdag 31 januari

Första månadens sista dag. Det känns lite overkligt att det faktiskt är vinter. Här sitter vi i ett Spanien som påminner om en svensk sommar.

Idag tar Lars-Erik cykeln till Nerja. Det ligger ca 1 mil härifrån. Jag tar en långpromenad med hundarna upp till en fyr utanför stan. Hundarna tycker att det är lite för varmt för långpromenad men hänger snällt med. Utsikten är hänförande på toppen,  denna klara dag. I horisonten skymtar man Afrika.624 626

Eftermiddagen tillbringar vi slappisar i solstolarna utanför bilen. Går sedan efter stranden med hundarna. De badar och tycker nog att det är ganska skönt. På himlen flyger ett flygplan och vi ägnar våra vänner Yvonne och Anders en tanke. Kanske det rent av är de som flyger förbi. De är nämligen på väg till Kilimanjaro.638641644

Stannar vid en strandbar och tar en förfriskning. Tapas idag består av chips med 2 fiskar med vitlök och persilja. Inte det bästa vi fått. Jag avstår.

Ringer hem till min mamma som meddelar att det är slaskigt väder idag. Inget vidare allt tycker hon. Det känns nästan dumt att säga hur oförskämt bra vi har det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar